Brrrap

KLÆR

Real

Blir det mer ekte?

Hvis du har tatt i et skateboard, så har du hørt om Real. De driter i hvor du kommer fra. Det de brenner for er skate. Real bryr seg. Sjekk ut hvor mye.

https://actionsrealized.com

På ekte

Når du handler hos oss, handler du skatewear. Greiene våre kommer fra skatere. Merkene våre er eid av skatere. De er starta av skatere og eierne brenner for skating. Vi har merker som har vært med fra starten og vi har merker som har dukket opp underveis og drevet livsstilen vår framover. Vårt eget merke er handla i Portugal og håndtrykket i skatehallen på Gjøvik. Vi gjør så godt vi kan. og tenker at det må være godt nok. 


Når du handler hos oss, kjøper du fra levereandører som er folk. SO til Anders Sollie!

Bakerboys

SKATE! Det er det som kommer fra Bakerboys. Baker, Deathwish og Shake Junt, De er til beinet. Ikke tenk. Gå all inn. Ferdig snakka. 


Polar Skate Co.

Nært. Og stort. Nå er det Polar som gjelder og de er fra Sverige. Det er ganske kortreist. Kunstnere. De har gjort sin greie lenge, og nå har det slått til som f**n. Vi har det. Det er bare å stikke innom. 


Thrasher

Grand old man! Eller magazine...

Du har sikkert sett at det står det under logoen. Det er fordi Thrasher først er ei skateblekke. Og så har de jo ganske attraktive klær også da. 

Men sjekk for all del ut skatedelen av det også da. 


https://www.thrashermagazine.com